Op donderdag 28 januari is weer een coronadebat. Dit keer over de steunmaatregelen. KHN is blij dat de overheid voor een groot deel aan de wensen van KHN tegemoet is gekomen, maar een verbetering van het steunpakket is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat horecaondernemers het eind van de tunnel kunnen halen.

Vorige week donderdag - 21 januari - hebben de ministers Koolmees, van ’t Wout en Hoekstra nieuwe aanvullingen op het steunpakket bekendgemaakt. Deze aanvullingen zijn voor de horecasector hard nodig. Een verruiming van het steunpakket met o.a. een verbetering van de NOW, de TVL-subsidie en een tegemoetkoming voor starters is dan ook meer dan welkom.

KHN heeft de afgelopen periode een concrete lijst met verbeterpunten ingediend bij het kabinet, bewindspersonen en Tweede Kamerleden. In de aanvullende steunmaatregelen zien wij hier veel van terug. Echter is op een aantal onderdelen écht nog aandacht en verbetering nodig.

Waar zet KHN op in? Je leest het in deze brief die KHN voorafgaand aan het Kamerdebat met Kamerleden heeft gedeeld.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens