Op vrijdag 21 mei vindt er een gesprek plaats tussen KHN-voorzitter Robèr Willemsen en de nieuw aangestelde informateur Mariëtte Hamer. Samen zullen zij in gesprek gaan over de situatie waarin de horecabranche nu verkeert en wat er concreet voor nodig is om de sector toekomstperspectief te bieden.

Afgelopen vrijdag is Mariëtte Hamer (o.a. voorzitter van de SER) door de Tweede Kamer aangesteld als informateur om te onderzoeken hoe er een nieuwe regering kan worden gevormd. Mariëtte Hamer heeft bij haar aantreden aangegeven dat zij het belangrijk vindt dat er onder andere wordt gekeken naar de mogelijkheden voor het herstel van de economie ná corona. Zij gaat daarom niet alleen in gesprek met fractievoorzitters, maar ook met vertegenwoordigers van getroffen sectoren.

KHN heeft gisteren een brief gestuurd aan Mariëtte Hamer met concrete input wat er volgens KHN nodig is voor het herstel van de horecabranche: een robuust CoronaHerstelplan is cruciaal om individuele horecaondernemers toekomstperspectief te kunnen bieden. Robèr Willemsen zal het belang van de concrete punten uit dit plan adresseren bij de informateur, zodat zij dit mee kan nemen in haar eindverslag voor de Kamer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens