Je bent van harte uitgenodigd voor de startbijeenkomst van het coronaherstelplan van de gemeente Zandvoort.

Corona stimuleringsbudget
Sinds de uitbraak van het coronavirus leven we in ongekende tijden waarin ook de Zandvoortse economie hard is getroffen. Gemeente Zandvoort heeft daarom een corona herstelplan opgesteld om Zandvoort sterker uit de crisis te laten komen. Onderdeel van dit plan is de corona stimuleringssubsidie. In totaal is er €100.000,- beschikbaar voor de jaren 2021 en 2022 voor coronaproof initiatieven. Graag nemen we je mee in de mogelijkheden en kansen die deze regeling voor je biedt. Vragen die aan de orde komen zijn:

  • Wat is de corona stimuleringsregeling (subsidie)?;
  • Waar kan ik de corona stimuleringsregeling wel en niet voor gebruiken?;
  • Hoe doe ik een aanvraag voor deze regeling?;
  • Welke goede ideeën spelen er bij mijn collegaondernemers om corona het hoofd te bieden?;
  • Hoe ga ik als collectief aan de slag met een idee/activiteit?.

We wisselen inspirerende voorbeelden en ideeën met elkaar uit en waar mogelijk maken we direct concrete afspraken om die ideeën verder te brengen.

Graag tot 26 april 17.00 uur
De bijeenkomst zal vanwege coronamaatregelen online via Teams plaatsvinden. Onderaan deze uitnodiging vind je de link naar de vergadering. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Meer informatie
Wil je alvast meer lezen over de regeling? Klik voor meer informatie op de volgende link: Corona stimuleringssubsidie - Zandvoort. Heb je op voorhand al vragen of opmerkingen? Je kunt deze sturen naar info@zandvoort.nl.

Inloglink meeting

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens