Een gastvrije regio, waar inwoners graag vertoeven en werken, waar toeristen graag komen en besteden, dat willen we toch allemaal.

Er is een groot tekort aan personeel in veel sectoren en in de hospitalitybranche is dit al geruime tijd het geval. Door de gezamenlijke inzet van het bedrijfsleven en het onderwijs, met ondersteuning van de overheid streeft de sectortafel hospitality naar een sterkere arbeidsmarkt en hoge gastvrijheidsfactor in onze regio.

Wil jij ook iets doen om de arbeidsmarkt te verbeteren?
Om samen een slag te slaan en te werken aan gerichter onderwijs? Wil je het verschil maken en ook één van de bedrijven of onderwijsinstellingen zijn waar leerlingen graag komen studeren? Tijdens of na hun studie graag komen werken? Dan nodigen wij jou van harte uit voor de kick off van de sectortafel hospitality op maandag 13 maart. Tijdens deze kick off ligt de focus om nadere kennismaking tussen de docenten, decanen, leermeesters en bedrijven in onze regio.

Wanneer: maandag 13 maart 2023
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Waar: Martkhal Koemarkt Purmerend (speciaal gereserveerde ruimte)

Inloop
Vanaf 11.00 uur vindt het evenement Waterland Culinair plaats -georganiseerd door Sligro- waar je alvast een ronde kunt maken langs tal van leveranciers. Volg bijvoorbeeld de amusetoer en proef verschillende spijzen.

Programma van 17.00 - 19.00 uur
• Ontvangst en korte presentatie over de sectortafel hospitality
• Best practices; het verhaal van een lokale ondernemer en opleider
• Gesprekstafels ronde 1; actuele thema’s
• Gesprekstafels ronde 2; jouw input is belangrijk
• Afsluiting met hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden kan -onder vermelding van naam & bedrijfsnaam- via sectortafels@purmerend.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens