Op zaterdag 18 mei organiseert Sportorganisatie Le Champion de 3e editie van de KiKa Haarlem City Walk. Na de succesvolle 2e editie met 7000 deelnemers in 2023, worden dit jaar 8.500 deelnemers aan de start van de wandeltocht door Haarlem verwacht

De vier routes van 6, 10, 16 en 25 km laten de wandelaars kennismaken met Haarlem en dus ook met het gezellige stadscentrum. Via dit bericht wil de organisatie je op de hoogte brengen van de komst van 8.500 wandelaars naar Haarlem op zaterdag 18 mei. Deze deelnemers zullen tussen 9:00 en 16:00 uur in en rond het stadcentrum van Haarlem wandelen. Veel wandelaars vinden het tijdens een evenement altijd leuk om ergens aan te schuiven voor een kopje koffie of een lunch.
De organisatie vraagt je om de wandelaars een warm welkom te geven en, indien mogelijk, een leuke (kortings)actie op te zetten voor de deelnemers aan de KiKa Haarlem City Walk. De deelnemers zijn herkenbaar aan hun stempelkaart. De organisatie kijkt ernaar uit om er samen met de wandelaars een mooie dag van te maken in Haarlem.

Voor meer informatie over het evenement kun je terecht op www.kikahaarlemcitywalk.nl.

Namens de Organisatie KiKa Haarlem City Walk,
Myrthe Bartelink, Event Manager Le Champion myrthe.bartelink@lechampion.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens