Tijdens Horecava heeft KHN-directeur Dirk Beljaarts het eerste exemplaar van het door SVH ontwikkelde kinderboek ‘Saffraan en Sjalot’ in ontvangst mogen nemen. Dit boek heeft als doel om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met werken in de horeca. En met de verkoop wordt de Nederlandse horeca gesteund. Uiteraard ondersteunen we dit doel.

Beroepskeuzevoorlichting kan niet vroeg genoeg beginnen. Daarom speelde bij Ricardo Eshuis, directeur van SVH, de belangrijke vraag: “Hoe kunnen we juist kinderen in aanraking laten komen met het mooiste vak ter wereld?” Er is op dit moment namelijk geen voorlichting over werken in de horeca voor kinderen in het basisonderwijs. Dit vraagstuk heeft geresulteerd in een prachtig kinderboek.

Kinderboek

Als horecaondernemer kun je het boek tegen de kostprijs van 5 euro aanschaffen (en in jouw zaak verkopen voor een maximaal bedrag van 15 euro. De winst is voor jou als ondernemer. Wil je meer informatie over dit prachtige initiatief en heb je interesse? Bekijk dan SVH - Nieuws - Uniek kinderboek over én voor de Nederlandse horeca als steun voor de branche.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens