Naar aanleiding van het digitale gesprek met de burgemeester en het horeca bestuur van 14 januari jongstleden is er besloten om dit voor meerdere deelnemers op te pakken.

In verschillende sessies wordt er aan de ondernemers in onze gemeente de gelegenheid gegeven om hun zegje te doen en te luisteren naar de visie en de gevolgen van de huidige maatregelen.

Het bestuur van KHN Hilvarenbeek heeft aangegeven dat we heel blij zijn met deze sessies en dat wij onze leden gaan enthousiasmeren hieraan deel te nemen. Hieronder vind je de communicatie die we hebben gekregen van Jeske van Dommelen, accountmanager gemeente Hilvarenbeek:

Ondernemers digitaal in gesprek met burgemeester en wethouder

Veel ondernemers in onze gemeente ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. In februari en maart gaan burgemeester Weys en wethouder Van de Loo hierover in gesprek met deze ondernemers. Ondernemers kunnen zich nu aanmelden voor deze digitale bijeenkomsten.

Tijdens de digitale bijeenkomsten kunnen ondernemers hun ervaringen rondom de coronacrisis delen en aangeven waar zij tegenaan lopen. Elk gesprek staat een sector/branche centraal. Het eerste gesprek is op donderdag 25 februari met een MS Teams meeting voor horeca ondernemers.

Data gesprekken

  • Donderdag 25 februari van 13.30 tot 14.30 uur (horeca)
  • Donderdag 4 maart van 12.45 tot 13.45 uur (detailhandel)
  • Maandag 15 maart van 13.00 tot 14.00 uur (recreatie & toerisme)
  • Donderdag 18 maart van 11.00 tot 12.00 uur (zzp evenementen en cultuur)
  • Woensdag 24 maart van 09.30 tot 10.30 uur (overig)

Aanmelden
Wil je deelnemen aan dit gesprek en/of heb je bepaalde vragen die je graag wilt stellen, laat het ons weten! Meld je aan door een e-mail te sturen naar Andy Cuijpers, voorzitter KHN Hilvarenbeek: ajjc@kabelfoon.nl / 06 53 80 12 83.

Maak gebruik van dit aanbod om in gesprek te gaan met burgemeester en wethouder.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens