In een hele korte tijd is de arbeidsmarkt gekanteld door de COVID-19 crisis. Veel werkgevers vrezen voor hun voortbestaan waardoor zij hun personeel misschien niet kunnen behouden. Terwijl er ook nog steeds werkgevers zijn die juist vraag hebben naar extra personeel. Dit alles vraagt om een gerichte actie.

Het Knooppunt Werk Almere heeft in aansluiting op het landelijk project “NL Werkt Door” een adviesteam ingericht dat werkgevers benadert en over de sectoren en branches heen probeert de verbinding te leggen tussen werkgevers waar een overschot aan personeel is (of dreigt) met werkgevers waar juist nu tekorten ontstaan.

Het knooppunt heeft tot doel bedrijven met elkaar te verbinden die (tijdelijke) overcapaciteit hebben met bedrijven die ondercapaciteit hebben, om te voorkomen dat werknemers een uitkering moeten aanvragen tijdens de coronacrisis. Dit heeft wel gevolgen voor bepaalde regelingen.

Mocht je meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Laura Menger, bereikbaar via 06 52 68 08 75 / lmenger@almere.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens