Sinds enkele jaren is er geen collectief meer in Best. Dat is jammer maar vooral zonde voor alle ondernemers. Er is geen draagvlak richting gemeente meer en er worden geen collectieve afspraken gemaakt met gemeente en ondernemers.

De meeste ondernemers zullen denken, dat kan toch niet in Best, we hebben het al zo vaak geprobeerd. Dat klopt, het blijft lastig. In de laatste jaren is er veel geschoven op zowel het gemeentehuis als binnen de beleidsplannen, horeca en onderlinge samenwerking.

Tijd om weer eens samen te komen. Niet om direct een collectief te vormen maar om eens koffie te drinken op maandelijkse basis, met ondernemers, KHN en genodigden. Niet te beladen en vooral met een positieve inzet. Geen individuele ellende, maar een gezamenlijk belang.

KHN Best wil hierin graag ondersteunen en het contact vormen tussen ondernemers, gemeente en andere belanghebbenden. Op donderdag 12 september om 10:00 uur staat de koffie klaar bij Prinsenhof. Geen agenda of presentatie maar gewoon een kop koffie. Samen komen en bespreken hoe wij als ondernemers graag vooruit willen kijken. Of er in de toekomst een collectief kan komen zien we wel, dat is niet de insteek.

Michel Kusters zal namens de gemeente als Senior medewerker vergunningen aansluiten omdat ook hij het in zijn nieuwe functie belangrijk vindt dat ondernemers en gemeente samen kunnen komen. In de vervolg koffiemomenten zullen er mensen uitgenodigd worden om aan te schuiven die jullie als ondernemers graag zouden willen ontmoeten.

Zonde om er niet bij te zijn. Graag tot 12 september 10:00 in Prinsenhof.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens