Op dinsdag 17 oktober organiseert KHN Haarlemmermeer een inspiratie dag met drie bezoeken aan unieke en inspirerende locaties in het prachtige Leiden. In tegenstelling tot eerdere edities, hebben we besloten om deze keer dichter bij huis te blijven, zodat iedereen op eigen gelegenheid naar de stad kan komen.

Wanneer: Dinsdag 17 oktober 2023
Tijd: 10.00 uur
Waar:
Waag, Aalmark 21, 2311 EC in Leiden. Dit zal ook ons ontmoetingspunt in de stad zijn.

Waag is een onderdeel van Restaurant Company Europe, bekend van andere horecaconcepten zoals Loetje en Happy Italy. Bij Waag vind je een mooie combinatie van heden en verleden, binnen en buiten, waar plezier, eten, drinken en dansen tot 's avonds laat centraal staan. Waag wordt beschreven als dé gezelligste grote huiskamer van Leiden, de perfecte plek om de dag te beginnen.

Vervolgens zullen we te voet verder gaan en de twee locaties van de Rebel Horeca Groep bezoeken, namelijk Café Visscher en Freddy's Gastrobar. Café Visscher, dat recentelijk is geopend, wordt geleid door Arie Visscher, bekend van onder andere De Librije en Joelia by Mario Ridde. En wat maakt Cafe Visscher nou anders dan andere restaurants? Om hier antwoord op te geven, quoten wij Arie: ”We serveren kneitergoed eten en drinken zonder poespas.” We zullen hier na een uitleg en rondleiding gezamenlijk genieten van een heerlijke lunch.

Na deze smakelijke lunch vervolgen we onze weg naar Freddy's Gastrobar, het broertje van Café Visscher. Gelegen recht onder het hoofdkantoor van Heineken, biedt Freddy's een eclectische mix van ouderwetse gezelligheid, culinaire hoogstandjes en bijzondere bieren uit hun eigen microbrouwerij. Hier sluiten we de dag af met een uitgebreide borrel en culinaire hoogstandjes.

Na deze afsluitende borrel heeft iedereen de vrijheid om de dag op hun eigen manier en op eigen gelegenheid af te sluiten.

Wil je met ons mee? Voor slechts € 50,- per persoon zorgen wij ervoor dat je aan het einde van de dag vermoeid maar geïnspireerd naar huis gaat.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar haarlemmermeer@khn.nl. Graag je bedrijfsnaam, naam, mailadres, mobiele nummer, aantal personen en je debiteuren/lidnummer erbij vermelden.