Hierbij nodigen wij jullie uit voor een ontbijtsessie en de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Maastricht & Heuvelland op 11 oktober. De eerste keer sinds lange tijd dat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten.

We nodigen jullie graag uit om 10.00 uur in het NH Hotel (Forum 10, 6229 GV, Maastricht) voor een heerlijk ontbijt, waar na een korte ledenvergadering er voldoende tijd is om bij te praten. Na de ledenvergadering is er vanaf 11.00 uur natuurlijk aansluitend de gelegenheid om de BBB in het MECC te bezoeken. BBB Maastricht 2021 (gesevent.com)

Programma

09.45 uur – Inloop
10.00 uur – Aanvang ontbijt
10.30 uur – Ledenvergadering

Agenda ledenvergadering:

  • Bestuurssamenstelling KHN Maastricht & Heuvelland*
  • Het bestuur draagt de heer M.L.L. Gullikers, de heer J.H.M. Hermans en de heer J.C.A.P. Bosch voor als bestuurslid
  • Beleidsplan 2022 (bijlage)**
  • Begroting 2022
  • Eigen Bijdrage leden 2022
  • Terrassen -> stand van zaken uitvoeringsregels
  • Wat verder ter tafel komt

11.00 uur – napraten met collega’s

We horen graag voor 8 oktober of jullie aanwezig zijn op 11 oktober. Je kunt je aanmelden via maastrichtenheuvelland@khn.nl. Alvast bedankt, en natuurlijk erg leuk als jullie erbij kunnen zijn!

* Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie bij KHN Maastricht & Heuvelland, aanmelden kan via maastrichtenheuvelland@khn.nl tot 10 oktober. We doen ditmaal een speciale oproep voor geïnteresseerden in een bestuursfunctie uit het Heuvelland. Indien je meer informatie wilt over een bestuursfunctie neem dan contact op met de KHN regiomanager Hellen Massen h.massen@khn.nl of 06-10714234

** Het beleidsplan staat op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens