We zijn verheugd je uit te nodigen voor Arnhem Lekker & Groen! Een evenement dat je absoluut niet wilt missen! Op maandag 4 november 2024 organiseren wij een dag vol smaakvol groen en verantwoord genieten, met een boeiend programma dat zowel inspirerend als informatief is!
Wat kun je verwachten?
Mini-masterclasses door chefs Bjorn Massop en Demian Parasmo, die hun duurzame werkwijze met ons delen.
Een demonstratie van de Orbisk, een voedselafval monitor, die je helpt met het verminderen van voedselverspilling.
Je krijgt tips over het aanpassen van je menukaart aan de duurzame trends en het behalen van een mooie winstmarge.
Het programma
10.30 uur Inloop en ontvangst
11.00 uur Welkom door chef-kok Openluchtmuseum
11.15 uur Presentatie Arnhem Lekker en Groen!
12.30 uur Inspirerende lunch bij Rijn IJssel Hotelschool
13.30 uur Demonstratie Orbisk
14.30 uur Afsluitende borrel bij het Openluchtmuseum
Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan door een e-mail naar khnarnhem@donebygaby.nl te sturen, met vermelding van 'Arnhem Lekker & Groen! 4 november'. Vergeet niet eventuele allergieën door te geven. Aarzel niet om collega-horecaondernemers uit te nodigen, zij zijn van harte welkom!
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jeannette van Mullem, projectleider Arnhem Lekker & Groen!, via info@puuruiteten.nl of telefoon: 06 43 21 90 47.
Zie hier de officiële uitnodiging.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 4 november!