Lijkt het je leuk om jouw netwerk in de horeca te versterken en op te komen voor de belangen van jouw collega-ondernemers in jouw gemeente? Reageer dan gauw op deze vacatures.

De afdeling is lokaal goed vertegenwoordigd in overleggen met de gemeente en ook is er contact met Achterhoek Toerisme, dit helpt enorm in de lokale lobby om zo op te komen voor de belangen van de branche. In deze tijd geen overbodige luxe. Alle bestuursleden doen het werk voor KHN naast hun eigen werk, dat is wel een extra belasting maar tegelijk ook goed voor je eigen ontwikkeling. Als bestuurslid leer je namelijk enorm veel en word je netwerk steeds groter.

Het bestuur

Van bestuursleden wordt minimaal verwacht dat zij de ca. 4 bestuursvergaderingen en de ALV per jaar bijwonen. Het bestuur is voortdurend op zoek naar een optimaal ondernemersklimaat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan minder regels, minder kosten, ledenvoordelen, voorkomen van oneerlijke concurrentie, meer toeristen, gezonde mix van vraag en aanbod van horeca in de gemeente.

Het bestuur doet haar best om gezamenlijk tot een standpunt te komen en werkt ieder jaar met een aantal speerpunten waar ze mee naar buiten treden. Er zijn binnen KHN diverse bestuurstrainingen en andere hulpmiddelen beschikbaar om zo meer te leren en om bestuurders te ondersteunen in hun takenpakket. De regiomanager trekt samen met het bestuur op in alle vergaderingen.

Interesse?

Heb je interesse om meer te doen voor de branche in jouw gemeente? Geef je dan op voor een bestuursfunctie bij KHN. Wil je misschien eerst meer weten? Dat kan ook, we komen graag op bezoek om de taken verder toe te lichten. Neem dan contact op met Henrike Lobbes, voorzitter KHN Berkelland (06 50 61 24 30) of met Jan Willem van der Straaten, regiomanager KHN Gelderland Oost (06 53 39 29 27 / jw.vanderstraaten@khn.nl).

We kijken uit naar jouw reactie!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens