Ben jij die netwerker die zich graag inzet voor de lokale horeca in en om Tilburg? Ben jij de bestuurder die het verschil wil en kan maken voor de sector binnen onze gemeente? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een groter bestuur werkt fijner: dan sta je sterker, zijn er meer ideeën, kunnen we sneller vooruitgang boeken en met goede, democratische oplossingen komen. Hierin zijn we eigenlijk altijd op zoek naar ondernemers uit verschillende gebieden, die 'out of the box’ kunnen denken en tijd en wil hebben om zich - mits nodig - ergens in vast te bijten.

Heb je wel interesse voor een bestuursfunctie maar weet je niet zo goed wat het precies inhoudt? Dan komen wij graag koffie bij je drinken om een en ander uit te leggen. Want deelnemen aan het bestuur is niet alleen goed voor de horeca in Tilburg, maar ook voor je eigen bedrijf. Je krijgt meer informatie mee uit de regio, je lijntjes met gemeente en andere instanties worden korter. En je kunt er altijd iets van opsteken…

Binnen ons bestuur zijn meerdere bestuurders gewenst en zijn we op zoek naar variatie in kennis, een goede vertegenwoordiging van de diversiteit van de sector en geografisch willen we graag het net op kunnen halen uit alle gebieden van de stad. Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Laat het ons weten via tilburg@khn.nl.