Zoals jullie weten hebben we in de gemeente Tynaarlo, in tegenstelling tot in andere Drentse gemeenten, geen afdelingsbestuur van Koninklijke Horeca Nederland.

KHN zet zich middels de regiomanager uiteraard al in voor de ondernemers in de gemeente, maar er is geen orgaan om bijvoorbeeld structureel in gesprek te gaan met de gemeente. Een situatie, die zeker in tijden als deze, niet wenselijk is. We willen daar graag verandering in brengen!

En dat gaan we stap voor stap doen. We starten met een (informele) werkgroep en gaan van daaruit kijken of er genoeg enthousiasme en grond is om ook daadwerkelijk een officieel bestuur te vormen, met alle voordelen die daarbij horen (zoals bijvoorbeeld een lokaal budget voor bestuursactiviteiten).

Doe je mee? Want wij zoeken jou!

We zijn op zoek naar 2 tot 4 werkgroepleden, die naast Vincent van Nie van Brasserie Bommel en Gerhard Ijsseldijk van Op 't Olle Stee, zich in willen zetten voor de lokale belangenbehartiging. Ben je net ondernemer of al 'een oude rot in het vak'? Was je al eens bestuurslid (bijvoorbeeld bij KHN) of zou dit je eerste bestuursfunctie zijn? Heb je een bedrijf in een van de kernen of juist in het buitengebied? Heb je nog weinig ervaring of juist heel veel? Aarzel niet om te reageren, als je maar enthousiast bent om deze werkgroep tot een succes te maken.

De tijdsinvestering is ongeveer:

  • 4 bestuursvergaderingen per jaar (off- of online);
  • 2 gemeentelijk overleggen per jaar (off- of online);
  • 1 à 2 algemene ledenvergaderingen per jaar (offline, tenzij online via tijdelijke wetgeving is toegestaan);
  • mogelijk +/- 4 overige bijeenkomsten/overleg afhankelijk van speciale omstandigheden;
  • een paar keer per jaar app of mailcontact met regiomanager voor afstemming/klankborden.

Het levert op dat je dicht bij het vuur zit, regelmatig contact hebt met collega-ondernemers en daadwerkelijk invloed hebt op het beleid van de gemeente, maar ook van KHN landelijk door de link van de werkgroep met het regiobestuur.

Ben je enthousiast? Dan zien we uit naar je reactie! Mail, app of bel dan met onze regiomanager Viola Mulder op v.mulder@khn.nl of 06-51154807.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens