Het zijn bizarre, onwerkelijke en onzekere tijden… toch willen we, uiteraard, corona-proof de jaarlijkse ledenvergadering van KHN Emmen wel organiseren. Vanuit verenigingsdoeleinden is dit ook toegestaan (aangezien deze ALV pas 26 november plaatsvindt) en we zullen dit op een veilige manier doen.

Vanuit verenigingsdoeleinden is dit ook toegestaan (aangezien deze ALV pas 26 november plaatsvindt) en we zullen dit op een veilige manier doen. Mocht dit onverhoopt later blijken dat dit niet mogelijk is, horen jullie dat.

Er is niet alleen behoefte om jullie kort bij te praten over wat wij als bestuur doen, maar er zal vooral ruimte zijn om met elkaar ervaringen te delen, te sparren en van elkaar te leren.

Tevens zal Ton Duivenvoorden zijn rol als voorzitter van KHN Emmen overdragen aan mede-bestuurder Jan van Es. Het bestuur is blij en trots dat Jan deze rol wil overnemen, Jan heeft zich bewezen als een zeer betrokken en ervaren bestuurder. Ton zal vooralsnog aanblijven als (algemeen) bestuurder binnen KHN Emmen.

Wanneer: donderdag 26 november 2020
Waar: Van der Valk Hotel Emmen, Verlengde Herendijk 50, 7833 JD Nieuw Amsterdam
Tijd: 11.00 uur

Ben je erbij? Graag even aanmelden via emmen@khn.nl voor dinsdag 24 november.

Zet ‘m op!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens