Eindelijk kunnen we weer met z'n allen bij elkaar komen. Het bestuur van KHN Leudal maakt hier dan ook graag gebruik van en nodigt jou van harte uit om er een gezellige dag van te maken!

Wanneer? Dinsdag 12 april 2022
Tijd? Inloop vanaf 10.30 uur, aanvang vergadering 11.00 uur
Waar? Hotel de Abdij, Kerkpad 5 in Horn

Agenda

 1. Opening van de vergadering door de voorzitter
 2. Kort jaarverslag, notulen vorige vergadering*
 3. Financieel verslag, begroting en kascontrole
 4. Bestuurssamenstelling
 5. Statutenwijziging
  In verband met enkele wijzigingen in de landelijke structuur bij KHN en de bestuursaansprakelijkheid dienen de statuten te worden aangepast. De conceptstatuten liggen tijdens de vergadering ter inzage.
 6. Stand van zaken rechtszaak paracommercie
 7. Gemeentelijk overleg
 8. Nieuws van de regiomanager
 9. Wat verder ter tafel komt / rondvraag
 10. Sluiting

Na de ALV willen we daarna gezellig met iedereen lunchen. Voor iedereen die daarna nog zin en tijd heeft, hebben wij een leuke korte wandeling uitgezet langs Kasteel Horn. Bij terugkomst zorgen wij uiteraard voor een hapje en een drankje.

* Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het verslag van de vorige ALV. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Aanmelden

Wil jij ook weer eens lekker bijkletsen met collega's en de laatste updates van KHN volgen? Meld je dan nu aan via leudal@khn.nl en geef even door of je blijft lunchen en wel of niet meedoet met de wandeling.

We zien jou graag weer op 12 april in Horn!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens