Naast het verslag, vanuit het afdelingsbestuur en KHN landelijk, horen wij graag hoe het met jou gaat! Waar liggen uitdagingen of kansen en hoe verder in 2023. Noteer in je agenda en ben erbij.

Het bestuur van KHN Meierijstad nodigt onze leden en partners uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). We zijn deze keer te gast bij De Reiger in Zijtaart.

Wanneer : Dinsdag 6 december 2022
Tijd : Inloop 11.00 uur (start vergadering 11.15 uur)
Waar : De Reiger, Pastoor Clerxstraat 62, 5465 RJ in Zijtaart

Rond de klok van 12.00 uur wordt de vergadering gesloten en staat er een heerlijke lunch voor ons klaar met een “kijkje in de keuken”! Samen eten is ook de ideale gelegenheid om je collega's beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Agenda en bespreekpunten

 1. Opening en mededelingen
 2. Hoe gaat het met iedereen?
 3. Ingekomen stukken
 4. Verslag algemene ledenvergadering*
 5. Terugblik / jaarverslag 2022
 6. Bestuurszaken:
  1. Aftredend en niet verkiesbaar penningmeester Jolanda de Laat.
   Voor de zomer hebben wij jou hiervan op de hoogte gebracht en gevraagd ‘word jij onze nieuwe penningmeester’? Ondanks een aantal leuke gesprekken heeft dit nog niet gebracht dat wij, bij het uitschrijven van deze agenda, een kandidaat mogen voorstellen.

   Daarom opnieuw de oproep: heb je op jaarbasis een paar uurtjes tijd en lijkt het jou wat om in een actief en vooral leuk en betrokken bestuur mee te draaien, laat van je horen. Wil je meer informatie over de in te vullen rol van penningmeester, die je met een goede back-up vanuit Woerden en op eenvoudige wijze vervult, binnen het bestuur of wil je je kandidaat stellen voor deze bestuursfunctie (of lijkt een andere rol binnen ons bestuur je interessant) stuur een e-mail naar meierijstad@khn.nl. Wij gaan graag met je in gesprek.

   Het zou fijn zijn als wij tijdens de ALV op 6 december de toekomstige nieuwe bestuurder(s) voor kunnen stellen.
  2. Financiën
  3. Beleidsplan
  4. Actueel nieuws horeca en gemeente
 7. Informatie vanuit KHN – door regiomanager
 8. Rondvraag
 9. Sluiting

* Op Mijn KHN kun je het verslag van/over XX downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Heb je een vraag, actualiteit of relevant nieuws welke je graag wilt delen? Dit horen wij uiteraard graag, zend dit uit aan onderstaand mailadres, dan kunnen wij er tijdens de vergadering aandacht aan geven.

Aanmelden

Wij ontvangen jouw aanmelding graag via meierijstad@khn.nl. Geef hierbij je naam en het aantal gasten aan.

Graag tot dan!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens