Het wordt tijd om weer eens bij te praten en te kijken waar we staan. Niet alleen als individuele ondernemer, ook als KHN Roerdalen. We hebben hele zware tijden achter de rug, maar hopelijk komt er weer snel wat ‘lucht’ om normaal te ondernemen.

Het bestuur van KHN Roerdalen wil graag met de afdeling bij elkaar komen om te kijken wat er allemaal speelt bij iedereen en om te kijken hoe het met jou gaat. Wellicht dat we van elkaar kunnen leren, maar het is ook fijn om elkaar weer even kort te zien.

Wanneer? Vrijdag 3 december 2021
Tijd? 10.00 uur
Waar? Biej de Vogel, Markt 21 te Montfort

Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. Stuur dan gerust een bericht naar roerdalen@khn.nl. We kunnen ook helpen wanneer het goed of net niet goed gaat. Zonder dat anderen het horen kun je doorverwezen worden naar instanties die, gratis, kunnen helpen.

Aanmelden

Ben je aanwezig of onverhoopt verhinderd voor deze bijeenkomst? Laat dit dan even weten door, bij voorkeur uiterlijk woensdag 1 december aanstaande, een bericht te sturen naar: roerdalen@khn.nl.

We zien jou graag op vrijdag 3 december, tot dan!

NB; als bijlage ter informatie nog even de reactie van de gemeente Roerdalen/Jan den Teuling op het bericht inzake illegale feesten in De Meinweg.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens