Al geruime tijd vinden er geen meer activiteiten meer plaats onder de vlag van KHN Beesel-Reuver. De kosten van het in stand houden van de afdeling overstijgen daarmee helaas de inkomsten.

Het bestuur stelt daarom voor om de zelfstandige KHN Beesel-Reuver per 01-01-2023 op te heffen en de leden van onze afdeling voortaan rechtstreeks onder de landelijke vereniging van KHN te laten vallen*

De opheffing van een afdeling dient goedgekeurd te worden door de leden van de betreffende afdeling en daarom nodigen wij jou uit voor de ledenvergadering op dinsdag 20 december aanstaande. We zijn te gast bij Café Ronckenstein in Reuver.

Wanneer : Dinsdag 20 december 2022
Tijd : 10.00 uur
Waar : Café Ronckenstein, Pastoor Vranckenlaan 10, 5953 CP Reuver

Het enige agendapunt zal daarbij de opheffing van KHN Beesel-Reuver zijn.

Mochten er tijdens deze vergadering te weinig leden aanwezig zijn om te voldoen aan het stemquorum, zal er op dinsdag 10 januari 2023 om 10.00 uur bij Café Ronckenstein een 2e vergadering worden uitgeschreven.

Aanmelden

Mocht je de vergadering bij willen wonen en/of bezwaar hebben tegen deze opheffing, laat dit dan weten via beeselreuver@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens