Wil je meer informatie over onder andere besparen en isoleren, de opwek van zonne-energie en elektrisch rijden? Kom dan naar de duurzaamheidsmarkt en open dag van gemeente Gennep. Het gemeentehuis heeft een ware gedaanteverwisseling ondergaan.

De gemeente Gennep heeft het bestuur van KHN Maas en Niers gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Open Dag Gemeentekantoor Gennep en duurzaamheidsmarkt

Op zaterdag 10 september bent u als ondernemer van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom in het gemeentekantoor aan het Ellen Hoffmannplein in Gennep. We organiseren dan een open dag en een duurzaamheidsmarkt voor al onze ondernemers en inwoners. Het Bedrijvenloket met onze bedrijvencontactfunctionarissen zijn hierbij ook aanwezig en verwelkomen u graag.

Bekijk het vernieuwde gemeentekantoor

Van buiten lijkt er weinig veranderd, maar het gemeentehuis heeft tussen 2019 en 2021 een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Het gebouw is nu volledig ingericht op flexibel werken. Dat betekent veel ruimte voor ontmoeten en samen of individueel werken, met de nieuwste technische mogelijkheden. Ook is het gebouw verduurzaamd, met onder andere een aardgasloze klimaatinstallatie. Dat scheelt veel geld in deze tijd van hoge energiekosten en is goed voor het klimaat.

Duurzaamheidsmarkt

Omdat duurzaamheid zo’n belangrijk onderwerp is, organiseren we tegelijkertijd met de open dag ook een duurzaamheidsmarkt. Die vindt plaats op het plein voor het gemeentekantoor. U krijgt daar informatie over onder andere besparen en isoleren, de opwek van zonne-energie en elektrisch rijden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens