Zoals in de laatste vergadering van 18 oktober besloten organiseren we een vervolg vergadering op 1 november aanstaande om 13.30 uur op dezelfde locatie in de zaal bij Mazzeltov op de Stok 4 in Roosendaal.

Op Mijn KHN kun je het verslag van de algemene ledenvergadering 18 oktober downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Op deze vergadering zal de VHOM een presentatie houden met betrekking to hun voornemen een eigen betaalmiddel te introduceren buiten de bestaande neutbon vereniging om. Daarbij zal duidelijk worden gemaakt hoe men dit gaat organiseren en wat de voorwaarden zijn voor andere ondernemers om bij dit initiatief aan te haken. Ook zal daarmee het voortbestaan van de neutbon vereniging ter sprake komen. Met de huidige voornemens dreigt deze namelijk na ruim 35 jaar vervangen te worden door de andere initiatieven.

Indien jullie ideeën, standpunten, meningen, gevolgen of wat dan ook vooraf willen delen ontvangen we die graag. Dit kan naar; voorzitter@neutbontullepetaonestad.nl. Gezien het moment is het zaak beslissingen te nemen om op tijd een en ander in orde te maken voor de eerstvolgende carnaval.

Afmelden

Je kunt je afmelden door een e-mail te sturen naar Irma van Schaijk -secretaris KHN Roosendaal- via irmavanschaijk@hotmail.com of via 06 23 25 56 21.

Graag tot aanstaande dinsdag!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens