Op dinsdag 19 september organiseert Dave Flora een horeca-netwerkborrel bij zijn bedrijf de PlekK Haarlem. Dave organiseert dit event om elkaar, als Haarlemse horeca, (beter) te leren kennen, met elkaar te borrelen en om te netwerken. Een unieke kans om elkaar een keer in een andere setting te kunnen spreken en wellicht de samenwerking in onze mooie stad te verbeteren.

Sommige van jullie kennen elkaar, voor andere kan het een mooie eerste ontmoeting zijn. Centraal bij de borrel staat gezelligheid. Leveranciers van de PlekK zullen zorgen voor een hapje en een drankje, en staan je met liefde te woord over hun producten. Ook non-food leveranciers zullen aanwezig zijn om wat producten te tonen en om een praatje mee te maken.

Dave hoopt met deze eerste editie van de Haarlemse Horeca Netwerkborrel beter met elkaar in contact te komen en te zorgen voor de nodige kruisbestuiving.

Elke Haarlemse horecazaak is welkom te komen: eigenaren, bedrijfsleiders, chefkoks of managers. Komen gezellig samen met 2 personen per etablissement.

RSVP
Scan de QR-code op de originele uitnodiging of via Formitable met de volgende link: http://www.plekk.nl/?ft-ticket=d05512b6. Op deze manier weet het team van PlekK hoeveel mensen zij ongeveer kunnen verwachten.

Restaurant De PLekK is goed per auto te bereiken, en parkeren in de wijk, bij de tennisbaan (LTC) en bij het Sancta Maria (middelbare school) is gratis. Met de fiets is nog makkelijker, rondom ons restaurant is genoeg plek om fietsen te parkeren.

Heb je vragen? We staan je graag te woord via info@plekk.nl

Download hier de originele uitnodiging.