Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Midden-Drenthe nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV)! We zijn deze keer te gast bij Iers Restaurant & Pub de Turfsteker en starten met een informele lunch. Bekijk hier de uitnodiging.

Wanneer : Dinsdag 22 november 2022
Tijd : Start 12.30 uur met informele lunch
Waar : Iers Restaurant & Pub de Turfsteker, Hoofdstraat 48 in Westerbork

De agenda ziet er als volgt uit

  1. Opening
  2. Ingekomen stukken / mededelingen
  3. Vaststellen notulen 2021*
  4. Begroting* / beleidsplan*
  5. Korte update gemeente
  6. Rondvraag
  7. Sluiting

*Op Mijn KHN kun je de bovenstaande documenten downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Kom je ook? Leuk!

Meld je even aan -uiterlijk voor vrijdag 18 november- via middendrenthe@khn.nl.

Het verhaal van Hans Kazàn over ‘overleven’

Meld je ook aan voor de gratis korte, krachtige en inspirerende sessie door, van en over Hans Kazàn. Deze vindt aansluitend plaats na de ALV op dezelfde locatie, waarbij alle leden van KHN Drenthe van harte welkom zijn. De inloop is vanaf 14.30 uur, start 15.00 uur en einde 16.00 uur met een afsluitende borrel tot 16.30 uur. Deelname is gratis, meld je wel tijdig aan via drenthe@khn.nl. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Graag tot dinsdag 22 november!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens