Op 30 januari vindt de landelijke Strand Beurs plaats. Vraag en aanbod van strandgerelateerde zaken en waren komen tezamen. Ook vindt de algemene leden vergadering van de Nederlandse Kust Vereniging plaats. Naast strandondernemers zijn ook andere horecaondernemers van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze beurs.

Aanbod van food en non-food
Deze editie belooft een ware bron van inspiratie te zijn met een gevarieerd scala aan exposanten, zowel op het gebied van food als non-food. We staan klaar om je te voorzien van talloze mogelijkheden om het komende strandseizoen met vertrouwen tegemoet te gaan.

Nieuwe concepten
Van bewezen concepten die voortdurend worden verfijnd tot gloednieuwe producten die het waard zijn om toe te voegen aan uw menukaart of aan jouw interieur, biedt de beurs een diversiteit aan keuzes die het aanbod in je bedrijf kunnen verrijken.

Netwerken en ontmoeten
De beurs is natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om je collega's te ontmoeten en daarvoor is een gezellig terras ontwikkeld en vindt ook de ledenvergadering van de NKV plaats om 13.00 uur waarbij alle strandpaviljoenhouders van harte welkom zijn.

Wanneer: Dinsdag 30 januari 2024
Tijd: 11:00 – 18.00 uur
Waar: The Beach, Oosteinderweg 247a, 1432 AT in Aalsmeer

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bruisende dag vol innovatie en inspiratie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens