Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Wageningen nodigt jou van harte uit voor de ledenbijeenkomst op dinsdag 24 mei aanstaande. Centraal tijdens deze bijeenkomst staat het evalueren van 5 mei.

Wanneer? Dinsdag 24 mei 2022
Tijd? 11.00 - 13.00 uur
Waar? WICC, Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen

Voor een lunch wordt gezorgd. Bart Kennis -regiomanager van Koninklijke Horeca Nederland- zit de vergadering voor. Casper Bijl zal namens de organisatie 5 mei aanwezig zijn.

De agenda van de bijeenkomst is als volgt:

 1. Opening en welkom
 2. Mededelingen
  1. Wageningen Duurzaam
  2. Reclamebelasting
  3. CTB Gelden
  4. ….
 3. Samenstelling bestuur KHN Wageningen
 4. Evaluatie 5 mei

Als bestuur hebben we al een lijstje van punten opgesteld. Dat gebruiken we tijdens de vergadering als leidraad. We willen het graag met jou aanvullen en aanpassen.

Aanmelden
Kom je naar de vergadering? Meld je dan even aan bij Bart Kennis via b.kennis@khn.nl. Als je wil kun je op- en aanmerkingen en verbeterpunten over 5 mei dan ook alvast mailen.

Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens