KHN Harlingen is i.s.m. Stichting Evenementen Harlingen (SEH) en Ondernemend Harlingen al een tijdje op zoek naar een nieuw model om het organiseren van evenementen als onder andere Visserijdagen en de Harlinger Feestweek toekomstbestendig en rendabel te maken.

Een goed voorbeeld van hoe het anders kan is het concept van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, één van de grootste evenementen van Nederland. Bij de Vierdaagsefeesten kun je kiezen uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia, goed voor zo’n 1.5 miljoen bezoekers.

Het is KHN Harlingen gelukt om Joris Bouwmeester -directeur van Stichting Vierdaagsefeesten in Nijmegen- enthousiast te krijgen om het succesverhaal van Nijmegen in Harlingen te komen vertellen!

Presentatie Joris Bouwmeester

Woensdag 2 november geeft Joris Bouwmeester om 20.00 uur (ontvangst 19.45 uur) een presentatie in de kelder van Rederij Doeksen aan de Waddenpromenade. Je/jullie zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Joris Bouwmeester heeft wellicht oplossingen voor betere/meer samenwerking, financiering van de kosten, een manier om de gelden binnen te halen, sponsorwerving en het verduurzamen van en terugdringen van plastic tijdens evenementen.

Kom luisteren naar het succesverhaal van Nijmegen! Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens