Yes! Het kan weer... naar buiten, evenementen organiseren, gasten ontvangen en vooral ook weer… elkaar ontmoeten! Platform Gastvrij Hardenberg nodigt jou uit voor een voorjaarsbijeenkomst bij camping De Pallegarste in Mariënberg.

Deze middag is vooral bedoeld om elkaar weer te ontmoeten. We praten bij en laten ons inspireren tijdens de keynote speech van Carolien Nederlof. Ook gaan we aan de slag tijdens een workshop over seizoensverlenging. En aan het eind is het tijd voor een gezellige borrel.

Aanmelden

klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Programma

  • 14.30 uur Inloop
  • 15.00 uur Opening door wethouder Alwin te Rietstap namens Platform Gastvrij Hardenberg
  • 15.05 uur Terugblik en vooruitblik met Vechtdal Marketing
  • 15.15 uur Keynote speech van Carolien Nederlof
  • 15.45 uur Pauze
  • 16.00 uur Workshop seizoensverlenging Hardenberg
  • 17.00 uur Borrel
  • 18.00 uur Einde

Na een aantal turbulente Corona-jaren lijkt de vrijetijdseconomie weer in rustiger vaarwater te komen. Veel toeristische bedrijven hebben dankzij veel binnenlandse gasten, hun bezettingsgraden en omzet zien stijgen. Hoe houd je dit vast? Carolien Nederlof vertelt je op een humoristische en inspirerende manier over kansen, geeft praktische voorbeelden en daagt je uit om anders te denken. Want: een middel om blijvend een impuls te geven aan toeristische ontwikkeling, is door seizoensverlenging! Hier heeft Carolien ervaring mee: zo haalde zij het Legoland Discovery Center naar Den Haag en werkt ze in Drenthe aan nieuw aanbod om o.a. jaarrond toerisme te stimuleren. Nu is het tijd om in Hardenberg concrete stappen te zetten en ze inspireert jou hoe je dat vandaag al in de praktijk brengt!

Het Platform Gastvrij Hardenberg werkt aan een actieprogramma voor seizoensverlenging van de vrijetijdssector. Daar hebben we de hulp van de sector hard bij nodig! In een workshop gaan we op een interactieve en creatieve manier aan de slag met dit onderwerp. We gaan op zoek naar de beste ideeën om de bezetting van de toeristische sector op rustige momenten een forse impuls te geven.

Ook is er deze middag een kennisplein met Vechtdal Marketing, Ondernemershuis voor het Vechtdal en Vechtdal Projecten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens