Op vrijdag 17 december hebben wij een opbeurend eindejaarsprogramma voor onze leden in petto!

ONTMOET - VERBIND – ONTSPAN - LACH – HUIL- PRAAT - WEES BOOS - STEUN

In deze nog altijd rare en extra moeilijke tijd vindt het bestuur van KHN Arnhem/Renkum belangrijk onze leden te zien en te spreken. Je bent daarom van harte welkom in de Burgerzaal van het Gemeentehuis in Arnhem.

Let op! Het programma begint om 13.00 uur. In de eerste uitnodiging stond nog 14.00 uur, maar het is dus een uur vervroegd.

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 12:30 uur Inloop en placeren
 • 13.00 uur Welkomstwoord en een ontmoeting met onze burgemeester Marcouch en wethouder Van Dellen.
 • 14.30 uur Een opbeurende presentatie van Milo Berlijn die ons meeneemt in de nieuwe werkelijkheid.
  Sinds 2 weken zitten we in de 3e lockdown en wat ons betreft kost deze lockdown ons de meeste energie. Om je maar ergens toe te zetten, moeten we ons enorm opladen, want stilzitten of stilstaan is geen optie. Maar hoe doe je dat?

  De presentatie van Milo is een combinatie van verrassende en praktische inhoud. We hebben het over onze ongelooflijke veerkracht, de kansen, de oplossingen wat betreft de arbeidsmarkt en het imago van ons vak. We gaan een uur lang dollen met elkaar. Alles voor de gulle lach en de onderlinge verbinding die dat oplevert. Deze presentatie staat garant voor ultiem vermaak en ontspanning. Maak alvast kennis met Milo via dit filmpje.
 • 15.30 uur: Korte bespreking en kennismaking met het bestuur van KHN Arnhem-Renkum
  Er zal tussendoor een korte ALV gehouden worden. Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het jaarverslag, speerpunten 2022 en de begroting 2022. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.
 • 16:00 uur: Einde bijeenkomst

Wij respecteren de nieuwe beperkingen en verwelkomen je graag op vrijdag 17 december aanstaande in de burgerzaal van het Gemeentehuis. Uiteraard checken we op QR-toegangsbewijs, dragen we een mondkapje en houden we 1,5 meter afstand.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot en met 16 december via khnarnhem@donebygaby.nl o.v.v. 'KHN Arnhem/Renkum bijeenkomst 17 december 2021'.

Wij hopen jou en eventueel je partner, bedrijfsleider of een van je medewerkers, vrijdag 17 december te mogen ontvangen.

Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens