Op donderdag 13 juni organiseren de gemeente Den Haag en de Economic Board The Hague samen met partners wederom het inspiratie- en netwerkevenement Den Haag Inspireert! voor ondernemers en werkgevers uit Den Haag en de regio.

Dit hét jaarlijkse evenement waarbij we als stad en bedrijfsleven gezamenlijk naar de toekomst kijken. We zetten in op diverse thema's om bezoekers te stimuleren tot het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Er is ruimte voor het maken van nieuwe contacten, samenwerkingen op te zoeken en er wordt overkoepelend ondernemerschap gestimuleerd.

Het plenaire programma bestaat uit inspirerende 'seven-minute talks' waarin sprekers ideeën en visies over verschillende actuele onderwerpen delen. De onderwerpen zijn gekozen in samenwerking met wethouders van de gemeente Den Haag. Als onderdeel van het programma reiken we ook de Haagse Parels uit. Voorafgaand aan het plenaire programma zijn er verschillende inspiratiesessies en we sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel.

Details

Wat: Den Haag Inspireert!
Wanneer: Donderdag 13 juni 2024
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249 in Den Haag

Programma

  • Inloop inspiratiesessies: 13.15 - 13.45 uur
  • Inspiratiesessie: 13.45 - 14.30 uur
  • Inloop plenair programma: 14.30 - 15.15 uur
  • Plenair programma: 15.15 - 17.00 uur
  • Netwerkborrel: 17.00 - 18.30 uur

Laat je inspireren, inspireer en investeer in je netwerk!

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Den Haag inspireert

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens