Op woensdag 24 april organiseert gemeente Dalfsen de jaarlijkse bijeenkomst voor KHN-leden bij Trefkoele+ in Dalfsen. Heb jij een onderwerp die je graag besproken ziet, laat het jouw regiomanager weten op woensdag 3 april aanstaande in de Trefkoele+.

Zoals je waarschijnlijk weet vinden er jaarlijks 2 horeca bijeenkomsten plaats met vertegenwoordigers van de gemeente Dalfsen, waaronder de burgemeester. Eén van deze bijeenkomsten is alleen voor KHN-leden en de andere bijeenkomst vindt plaats met alle horecaondernemers in de gemeente Dalfsen. Op woensdag 15 november 2023 vond de laatste horeca bijeenkomst plaats met alle horecaondernemers op het gemeentehuis is Dalfsen. Nu is het tijd om de gemeente weer uit te nodigen in de horeca!

Op woensdag 24 april aanstaande vindt de horeca bijeenkomst plaats voor alle KHN-leden in de gemeente Dalfsen. Deze bijeenkomst, en de voorafgaande bijeenkomst met alle KHN-leden op woensdag 3 april aanstaande vinden beide plaats in de Trefkoele+ (Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen) van 09.30 uur tot 11.00 uur.

Aanmelden

Wij vragen jou aan- (of eventueel, af) te melden voor deze bijeenkomsten door een mail te sturen naar regiomanager Joëlle Roesink via j.roesink@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens