Met dit Politiek Café biedt KHN Oosterhout de lokale horecaondernemers de gelegenheid om in ongedwongen sfeer in gesprek te gaan met lokale politici.

Het bestuur van KHN Oosterhout nodigt jou van harte uit voor een avond Politiek Café. Dit Politiek Café vindt plaats op:

Wanneer : Woensdag 9 november 2022
Tijd : Aanvang 19.30 uur tot 22.30 uur
Waar : Café Babbelz - Zaal De Nachtwacht, Klappeijstraat 13 in Oosterhout. Afsluiting in locatie De Kloek, Leijsenhoek 6.

Met dit Politiek Café biedt KHN Oosterhout de lokale horecaondernemers de gelegenheid om in ongedwongen sfeer in gesprek te gaan met lokale politici. Afvaardigingen van de diverse politieke partijen, de burgemeester en wethouders zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Dit is jouw kans om buiten het gemeentehuis politici te ontmoeten en jouw standpunten kenbaar te maken. Ook de lokale pers is genodigd en heeft interesse getoond.

Aanmelden

Jouw komst wordt zeer op prijs gesteld. Het succes van dit Politiek Café is mede afhankelijk van het aantal aanwezige horecaondernemers. Ben jij erbij? Laat ons dit dan weten door een mail te sturen aan horecaoosterhoutkhn@gmail.com of zet het in de ledenapp van KHN Oosterhout. Dan houden wij rekening met jouw komst.

Programma Politiek Café

  1. Ontvangst vanaf 19.30 uur in Zaal De Nachtwacht
  2. Welkom en inleiding door voorzitter KHN - Dré de Jong
  3. Voorstelronde aanwezige politieke partijen
  4. Debat:
    Een aantal stellingen worden voorgelegd over Oosterhoutse horeca thema’s. Discussieleiders zijn onder andere Dré de Jong, Eric Duffhuis, Bas Hoedemakers en Jacqueline Verstappen.
  5. Horeca Quiz
  6. Korte rondleiding door de binnenstad, verdeling in groepjes
  7. Afsluiting bij De Kloek voor een borrel en een hapje. Tot circa 23.00 uur.

Wij kijken uit naar een nuttig en gezellig treffen van horeca en politici.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens