Vind jij het belangrijk dat recreatie en toerisme een prominente plek krijgt in het nieuwe coalitieakkoord? Meld je aan voor het Sectordebat en we gaan aan de hand van diverse stellingen met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen en het belang van recreatie en toerisme in Drenthe.

De sector recreatie & toerisme is van grote economische en sociaal maatschappelijke waarde. Een boodschap die we graag onder de aandacht willen brengen bij de politieke partijen in Drenthe, want deze sector verdient een prominente plaats in het toekomstig provinciaal beleid. Daarom organiseren wij, in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart, het Sectordebat Recreatie & Toerisme. Ben jij erbij?

Datum : Donderdag 9 maart
Locatie : Planedome, Drift 11, Dwingeloo

Programma

  • 19.30 uur - Inloop
  • 20.00 uur - Start debat
  • 21.30 uur - Afsluitend hapje en drankje

Wat gaan we doen?

Aan de hand van diverse stellingen gaan we met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen en het belang van recreatie en toerisme in Drenthe. We bevragen de politieke partijen naar hun idee├źn voor onze sector en geven jou de mogelijkheid jouw geluid te laten horen. De avond staat onder leiding van voormalig RTV Drenthe verslaggever en presentator Andries Ophof.

Aanmelden

Vind jij het belangrijk dat recreatie en toerisme een prominente plek krijgt in het nieuwe coalitieakkoord? Meld je dan nu aan via drenthe.nl/sectordebat. Doe het snel, want de capaciteit is beperkt. We zien je graag op 9 maart.

Deze avond wordt georganiseerd door:


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens