De afgelopen jaren heeft er een heuse bierrevolutie plaatsgevonden. Ook in de Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal. De (nieuwe) bierbrouwers zijn op zoek zijn naar (meer) afzet en zoeken contact met de horeca.

Het Bier Festival De Betuwe op 11 september tussen 17.00 en 19.30 uur tijdens het Oogstfeest op het Kalverbos in Tiel gaat daarbij een handje helpen.

Speciaalbier

Stichting 4-Stromenland en Bureau Toerisme nodigen alle lokale bierbrouwers uit de Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal uit om hun speciaalbier te laten proeven aan de horecaondernemers als ook aan andere gasten uit de regio. Tijdens deze meet & match staan er op het bierfestival ook lokale foodtrucks. Voor jou als horecaondernemer een mooie kans om tijdens dit evenement kennis te maken met de lokale bieren en smaken uit de streek. Tijdens dit bierfestival zijn ook relaties aanwezig van 4-Stromenland en Bureau Toerisme.

Meld je aan als VIP gast

Ben je een horecaondernemer uit de regio dan kan je je als VIP gast aanmelden voor de bierproeverij via info@bierfestivaldebetuwe.nl. Het Bier Festival De Betuwe is uiteraard ook gratis toegankelijk voor andere bezoekers.

Samenwerkingspartners gezocht

Het Bier Festival De Betuwe is daarnaast nog op zoek naar samenwerkingspartners die dit relatie-evenement willen ondersteunen. Interesse? Dan kan je je bij een van de twee organisatoren melden. Organisatoren van het bierfestival zijn Tom van Oosterom van 4-
Stromenland en Richard de Bruin van Stichting Bureau Toerisme.

Meer info: www.bierfestivaldebetuwe.nl.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens