Het bestuur van KHN Texel heeft besloten om aan het begin van het jaar/seizoen de cursus Sociale Hygiëne op Texel te organiseren en wel op maandag 2 maart aanstaande.

Het doel van de cursus Sociale Hygiëne is uiteraard dat de deelnemer snel in het bezit komt van het verplichte SVH Diploma Sociale Hygiëne. Daarom wordt er gebruik gemaakt van het officiële SVH-lesmateriaal en hebben de deelnemers gratis toegang tot de online proefexamens. Hiervan kunnen ze onbeperkt gebruik maken tot aan de cursusdag.

Onderwerpen die tijdens deze cursus aan bod komen:

  • De Drank- en Horecawet
  • Huisregels opstellen en handhaven
  • Alcohol-, drugs- en gokbeleid
  • De horecamarkt, bedrijfs- en gastvrijheidsformule
  • Omgaan met seksuele intimidatie, agressie en geweld
  • Veiligheid in het bedrijf

De cursus wordt verzorgd door HOC (Horeca Opleidings Centrum).

Wanneer? Maandag 2 maart 2020
Tijd? 09.00 - 17.30 uur
Waar? Hotel De Pelikaan, Pelikaanweg 18 in De Koog

Aanmelden
Geef je medewerker(s) nu op via texel@khn.nl. Wacht niet te lang, aanmelden kan tot en met uiterlijk 14 februari aanstaande (dit in verband met het tijdig toesturen van het lesmateriaal).

Kosten
€ 285,- per persoon, exclusief 21% BTW. Inclusief lesmateriaal, koffie/thee, lunch en examen.

Na ontvangst van je aanmeldings ontvang je een factuur. Wanneer de betaling ontvangen is wordt de inschrijving definitief. Na betaling ontvang je een deelnamebevestiging en krijg je het lesmateriaal toegestuurd. Na opgave en betaling factuur is de aanmelding definitief.

Let op: de medewerker/deelnemer moet in het bezit zijn van een geldig ID-bewijs en deze ook kunnen tonen op de cursusdag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens