Duin en bollen vierdaagse heeft het bestuur van KHN Bollenstreek gevraagd onderstaande uitnodiging met jou als KHN lid de delen.

Ooit alle ondernemers van de Duin en Bollenstreek bij elkaar gezien…?

Kom dan naar de grote ondernemersborrel bij Tespelduyn…
De Duin en Bollen Vierdaagse wil namelijk uitpakken…

De Duin en Bollen Vierdaagse heeft serieuze plannen om nu “stappen te maken”.
Wij dagen je uit om te horen en te zien hoe we jouw streek bij de wandelaars binnen brengen…

Vanaf het begin hebben wij geroepen dat de Duin en Bollen Vierdaagse op termijn de tegenhanger van de Nijmeegse Vierdaagse moet worden. Met lekker veel deelnemers en veel aanhang die allemaal interesse hebben voor de Duin en Bollenstreek.

Maar ook met veel belangstelling van de inwoners zelf, de ondernemers. Ja, eigenlijk iedereen die trots genoeg is op zijn dorp en streek om die groots te laten zien aan de bezoekers op een ander moment dan in het voorjaar of de zomer. Namelijk in de herfst, als de zee nog steeds zout geurt, de bospaden mooi goudbruin gekleurd zijn, de herten burlen en de wind vrij door je haren heen waait…

In die herfst willen wij dus veel wandelaars naar de streek trekken. Wandelaars die wandelen maar ook slapen, eten, drinken en genieten.

Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij hebben daar jou, de ondernemer voor nodig.

Daarom nodigen wij alle ondernemersclubs (jazeker, wij bedoelen de leden van de ondernemersclubs) van de hele Duin en Bollenstreek uit voor een borrel. Om jou meteen te vertellen wat wij als organisatie van plan zijn…

Kom je ook op woensdag 12 juni om 20.00 uur in Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout? Kost je niks. Je moet je alleen opgeven via een mailtje naar info@db4daagse.nl. Vertel even met wie je komt en van welke ondernemersclub je lid bent.

Ik hoop je te zien op de 12e juni.

Tjeerd Scheffer

De 3e Duin en Bollen Vierdaagse wordt gehouden van 10 tot en met 13 oktober 2024
Vier dagen wandelen door de Duin- en Bollenstreek over 30, 20, 15, 10 en 5km

www.facebook.com/db4daagse
www.instagram.com/db4daagse
www.twitter.com/db4daagse
www.youtube.com/db4daagse

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens