Je bent van harte uitgenodigd met jouw compagnon/partner voor de kerstborrel met alle horecaondernemers van KHN Waterland op 19 december aanstaande vanaf 15.00 uur bij Eetcafé 'De Ouwe Blauwe' in Monnickendam.

KHN Waterland van Koninklijke Horeca Nederland heeft zich hervormd en staat weer op om jouw belangen te behartigen met een nieuw bestuur en nieuwe activiteiten. Kom langs tijdens de borrel en laat weten wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ervaar je hinder van het vergunningenproces bijvoorbeeld? Of zoek je de juiste contactpersoon van de gemeente om iets aan te kaarten? Laat het ons weten en wij pakken het op. Samen staan we sterk! Onze regiomanager Ivo Berkhoff (06-51174294 / i.berkhoff@khn.nl) is er ook bij.

Daarnaast horen we graag van jou waar je meer informatie over wilt ontvangen door middel van bijvoorbeeld een workshop. Maar ook welke stad je zou willen bezoeken voor een inspiratietour samen met andere leden. Uit ervaring vanuit andere regio's altijd een heel gezellig en leerzaam uitje!

Kortom, redenen genoeg om even aan te schuiven op 19 december! Graag tot dan!

Programma
15.00 -16.00 uur horecavergadering
16.00 - 17.00 uur Borrel met hapjes

Locatie
Eetcafé 'De Ouwe Blauwe', Galgeriet 5B in Monnickendam.

Aanmelden
Wij ontvangen jouw aanmelding graag via waterland@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens