Ondanks dat de horeca op dit moment grotendeels gesloten is en evenementen niet georganiseerd mogen worden, bereiken ons vragen over Koningsdag 2021. Immers voorheen moest je voor half december een evenementenvergunningaanvragen als je speciale activiteiten wilde organiseren rond deze dag.

We hebben deze vraag voorgelegd aan de gemeente en onderstaand antwoord ontvangen:

Momenteel is nog niets duidelijk over Koningsdag. Er kan nog geen vergunning worden aangevraagd. Dat een Koningsdag zoals we die gewend zijn niet door kan gaan is al wel duidelijk. Wat wel mogelijk is, kunnen we nog niet zeggen. Op de website www.amsterdam.nl/koningsdag staat ook dat zodra er meer bekend is, we daar op deze webpagina meer info over geven.

We houden jullie op de hoogte over de mogelijheden en onmogelijkheden voor deze dag en uiteraard ook voor andere evenementen. Dat 2021 ook nog een bijzonder jaar zal zijn is zeer waarschijnlijk.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens