De gemeente Woudenberg is er trots op dat de Koninklijke familie dit jaar Koningsdag in Amersfoort viert. De regio - en dus ook Woudenberg - wordt nauw betrokken bij de organisatie van deze dag. Het belooft een feest te worden voor en door alle inwoners en ondernemers van de regio Amersfoort. Graag brengen wij een en ander bij je onder de aandacht.

Speciaal voor Koningsdag in Amersfoort zijn een logo en huisstijl ontwikkeld, die door iedereen te gebruiken zijn. Dus ook door jou! Tompoezen, t-shirts of andere artikelen met het Koningsdaglogo? Het kan allemaal. Hiermee geef je een gezicht aan Koningsdag in onze regio. De huisstijlkit vind je hier.

Daarnaast biedt de organisatie van Koningsdag in Amersfoort de mogelijkheid aan ondernemers uit de regio om te sponsoren. De sponsorpakketten variëren in prijs en inhoud, beginnend bij € 500,- voor vermelding van jouw bedrijfsnaam op onder andere de Koningsdag-website, de schermen in de stad Amersfoort en in de weekvideo van de burgemeester van Amersfoort.

Meer informatie
Meer informatie over de sponsporpakketten is te vinden op Koningsdag Amersfoort. Wil je hiervan gebruik maken, neem dan contact op met Jolanda Aartssen, de bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Woudenberg. Zij is te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens