Een initiatiefgroep uit Purmerend en de Beemster is plannen aan het maken om in september 2021 een uniek kookboek uit te brengen met hierin de mooiste, lekkerste of typerende gerechten van de horecabedrijven uit Purmerend en de Beemster. Een unieke manier om je als horecabedrijf te presenteren. Een aantal gemeenten ging ons al voor en dit met groot succes. Nu aan ons de eer! Wat is jullie specialiteit, wat is het geheim van de chef?

Om dit boek mogelijk te maken zijn er financiële middelen nodig. Hiervoor zullen er sponsors en adverteerders benaderd worden. Om als horecabedrijf mee te doen, wordt er een eenmalige financiële bijdrage van 500 euro gevraagd.

Uiteraard mag je hiervoor iets terug verwachten. Je krijgt de mogelijkheid om jouw gerecht te presenteren. Een professionele fotograaf zal foto’s maken van het specifieke gerecht en van jou of je collega’s in een setting waarin bijvoorbeeld het gerecht wordt bereid. Na plaatsing krijg je deze foto’s in je bezit. Je levert daarnaast een overzicht aan met de benodigde ingrediënten, de bereidingswijze en unieke kenmerken van jouw bedrijf. Dit totaal wordt verwerkt tot een smakelijke bijdrage in het kookboek. In het boek zal ook een mogelijkheid gecreëerd worden waarbij je jouw organisatie ‘digitaal’ kunt presenteren.

Bij deelname ontvang je 20 kookboeken gratis. Wij begrijpen dat deze kosten best een flinke uitgave zijn, daarom kan je de kookboeken die je krijgt weer verkopen, waarbij de opbrengst voor jezelf is. Een manier om de kosten weer terug te verdienen. De kookboeken zullen ook via een website of via winkels in Purmerend en de Beemster te koop zijn. De opbrengsten willen wij vervolgens gebruiken om nieuwe initiatieven te ontplooien en zo het bezoek aan de horeca in Purmerend en de Beemster te stimuleren.

Wij hopen dat je enthousiast bent. Voordat wij verder gaan met het uitwerken van onze plannen, ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 19 maart a.s. jouw reactie of feedback. Ook als je wilt deelnemen, kun je een reactie sturen naar: kookboekpurmerend@gmail.com.

Namens de initiatiefgroep,

Mede mogelijk gemaakt door:

KHN Purmerend/Beemster
Rvaar communicatie en branding
AD68
Sandrinos Fotografie

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens