Woensdag 17 november vond de algemene ledenvergadering van KHN Castricum plaats. Gastheer was Niek Groen, van Restaurant Krelis in Uitgeest.

Het restaurant bevindt zich op Erfgoedpark de Hoop, een historische locatie aan het Uitgeestermeer . Op de verdieping zijn een tweetal vergaderruimtes waarvan een deze middag tot beschikking staat voor KHN.

Afgelopen anderhalf jaar

Voorzitter jan Sander leidt de vergadering en hij neemt in het kort de afgelopen anderhalf jaar door. Een periode die de meeste horecaondernemers het liefst heel snel achter zich wil laten maar voor anderen toch een stimulans was om iets nieuws te beginnen of de zaken uit te breiden. Verder wordt de agenda gevolgd en blijkt dat de afdeling financieel gezond is. Er is geen extra bijdrage nodig van de leden.

Miriam Geerlings roept de leden op om – als zij een plan hebben of een project willen starten – een aanvraag te doen via het bestuur van KHN Castricum voor een financiële bijdrage. Er is een projectenpot beschikbaar vanuit KHN waar leden met een plan aanspraak op kunnen maken. Uiteraard dient het project aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Bestuurssamenstelling

Voorzitter: Jan Sander, Horeca en Recreatiebedrijf ’t Hoorntje, Akersloot
Penningmeester: René Streefkerk, Grand Cafe Balu Castricum
Secretaris: Caroline Glorie, EetBarLekker, Limmen
Bestuurslid: John van Hoogdalem, Johnny’s Cafe, Castricum
Bestuurslid: Bram Bruin, Cafe de Wit, Heiloo
Bestuurslid: Niek Groen, Restaurant Krelis, Uitgeest

Tijdens de vergadering werd Jeroen Vlaarkamp van Feestcafe BoesBoes voorgedragen als bestuurslid. De leden gingen akkoord.

Beleidsplan en speerpunten 2021/2022

Miriam Geerlings stelt dat de speerpunten uit het Beleidsplan 2020-2021 onverkort blijven staan. In verband met Corona is het afgelopen verenigingsjaar niet alle aandacht naar het plan gegaan zodat in 2022 onderstaande speerpunten weer zullen worden opgepakt:

  • Toerisme en recreatie:
  • Verruimen openingstijden horeca:
  • Invloed uitoefenen op het horecabeleid:
  • Tegengaan paracommercie*.
  • Veilig uitgaan

Value2U

Na de vergadering zet Bruce Kalloe van Value2U middels beeldmateriaal uiteen wat zijn bedrijf voor de horeca-ondernemer kan betekenen op het gebied van teruggave van teveel betaalde belastingen en premies. Value2U werkt op basis van no-cure-no-pay en heeft al vele horeca-ondernemers kunnen helpen.

Via Youtube is te zien hoe dat in zijn werk gaat en via www.value2u.nl kan men het bedrijf aanmelden.

Milo Berlijn

Milo Berlijn van Trainmark sloot de middag af met een vrolijk intermezzo over het belang van gastvrijheid, het werven van goed personeel, en het binden van medewerkers aan je bedrijf, juist in deze moeilijke coronatijd.

Bekijk hier het complete verslag van deze ALV.
Het verslag staat op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens