20 mei heeft het bestuur van KHN Alkmaar weer vergaderd.

Horecastructuuronderzoek

KHN Alkmaar werkt mee aan een horecastructuuronderzoek. Dit houdt in dat er gekeken wordt of er nog meer behoefte is aan horeca in de stad en wat voor type horeca. Vervolgens wordt gekeken wat het aantal wenselijke horecazaken voor Alkmaar zou moeten zijn. Er worden werkbezoeken aan de horeca gebracht en er worden enquêtes gehouden onder inwoners.

Horecasymposium

10 mei is er een horecasymposium vanuit het AFAS-stadion georganiseerd. Door corona kon er behalve de sprekers helaas geen publiek aanwezig zijn. Er werd digitaal meegedaan door zo’n 40 horecaondernemers. Helaas kwamen de workshops op deze digitale wijze niet goed van de grond. KHN Alkmaar is één van de sponsoren van dit symposium.

Aanvraag bijdrage uit het Stimuleringsfonds

Het bestuur doet een aanvraag om uit dit fonds de contributie van de leden voor twee jaar te betalen. De ondernemers kunnen dan zelf bedenken waar ze het bedrag dat ze anders aan contributie zouden uitgeven aan besteden.

Horeca-academie

In Haarlem wordt een Haarlemsche Academie opgericht. Als deze goed staat, wil KHN Alkmaar deze ook opzetten. Zie ook: Introductie Haarlemsche Horeca Academie | Kansacademie.

Uitje leden

Het bestuur denkt na om met de leden naar de ronde van Boxmeer te gaan die dit jaar op 19 juli plaatsvindt. Zet de datum vast in je agenda! Binnenkort hoor je hier meer over.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens