Op maandag 2 maart heeft het bestuur van KHN Beverwijk vergaderd bij Restaurant De Open Keuken. Wat kwam er zoal ter sprake?

Algemene ledenvergadering 11 mei 2020
De algemene ledenvergadering zal worden gehouden op maandag 11 mei 2020, op een locatie dicht bij huis! Je bent vanaf 12.00 uur van harte welkom, om 12.30 uur wordt gestart met een vergaderlunch met aansluitend een leuke activiteit en afsluitende borrel. Zet de datum vast in je agenda!

Overleg met Tata Steel
Op maandag 16 maart aanstaande is er weer een gesprek met Tata Steel en wel bij Puur Zee. Er zal onder andere gesproken worden over de opening van het strandseizoen 2020 voor de IJmondgemeenten: Velsen, Beverwijk en Heemskerk. Stef Klijn is hiervoor onze nieuwe contactpersoon. Wij zijn blij met de goede contacten met Tata Steel.

Gemeentelijk overleg op 5 maart 2020
Donderdag 5 maart is het eerste gemeentelijk overleg van 2020 in het stadhuis. Enkele punten die zeker aan de orde zullen komen: het alcoholbeleid, Tata Steel, veiligheid- en overvaltraining. Heb je punten die je besproken wilt hebben voor een volgende bijeenkomst, geef dit dan door via beverwijk@khn.nl.

Nieuws KHN

  • Er is een gratis training alcoholschenken via e-learning.
  • Het nieuw boekje met standpunten van KHN vind je hier.
  • Diverse praktijkgerichte trainingsmodules in samenwerking met SVH, onder andere personeelszaken, gastheerschap, wijn, cocktails, koffie, etc. e-learning.
  • KHN subsidies voor allerlei subsidies.
  • Arbeidsmarktmonitor met een dashboard om de regionale arbeidsmarkt in kaart te hebben.
  • Grapedistrict wijnadvies op maat.

De vergaderingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Eerstvolgende bestuursveragdering
De eerstvolgende bestuursvergadering is op maandag 6 april 2020 om 10.00 uur in Restaurant De Open Keuken. Heb je onderwerpen die je in wilt brengen? Laat het ons weten via beverwijk@khn.nl.

Heb je onze Facebook pagina al geliked?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens