Op woensdag 31 oktober jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45, Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Verslag BHV cursus

Op 8 oktober jl. hebben enkele ondernemers een BHV cursus gevolgd op initiatief van KHN Purmerend. De leden vonden de cursus zeer zinvol en waren blij met deze opfrissing. KHN Purmerend wil deze cursus jaarlijks organiseren. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de eerstvolgende cursus? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl dan zetten wij u op de mailinglijst.

Verslag inspiratietour Rotterdam!

Op maandag 15 oktober hebben leden van KHN Purmerend en Zaanstreek een rondleiding gevolgd in Rotterdam. Tijdens deze inspiratietour zijn verschillende interessante locaties bezocht zoals Café Polle, de Rotterdamse Markthallen en Restaurant Muller & Co. De aanwezige leden zijn zeer enthousiast over deze tour en de bedoeling is dat het vaker georganiseerd wordt. Heeft u een suggestie waar we de volgende keer naartoe kunnen? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl!

7 november informatiebijeenkomst Purmerend werkt

Op 7 november om 16.00 uur vindt er een informatiebijeenkomst in het Stadhuis over Purmerend Werkt. Purmerend Werkt is een uniek non-profit evenement waarbij regionale bedrijven, scholen, scholieren, studenten, werkzoekenden en belangstellenden zich aan elkaar presenteren en is een combinatie van een bedrijvenbeurs en stage/ banenmarkt. Op zondag 27 januari 2019 is de binnenstad één grote bedrijvenmarkt met meer dan 5000 bezoekers. Voor meer informatie en aanmeldingen zie https://www.purmerend-werkt.nl/

Winters Purmerend

Heeft u al gezien wat er allemaal staat te gebeuren tijdens Winters Purmerend? U vindt alle informatie op https://winterspurmerend.nl/. Daarnaast nodigen wij alle horecaondernemers van harte uit tijdens de Horeca Curling op maandag 17 december!

4 februari Horecacongres Purmerend

Op maandag 4 februari organiseert KHN Purmerend, samen met gemeente Purmerend een horecacongres in de Purmaryn. De gemeente zal de opening van het horecaseizoen inluiden en daarnaast zijn er workshops, wedstrijden, zal er veel kennis gedeeld worden en wordt het gewoon een gezellige middag en avond van 16.00 tot 21.00 uur.
Ondernemers, scholen en relaties zullen hiervoor uitgenodigd worden. Binnenkort ontvangt u uitgebreide informatie. Maar we vragen ook input! Waar wilt u graag meer over weten? Welke workshop is voor u interessant? Hoe denkt u hierover? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl.

Op woensdag 5 december om 11.00 uur vergadert uw bestuur weer. Heeft u onderwerpen voor onze bestuursvergadering? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl

Facebook KHN Purmerend

Heeft u onze Facebookpagina al geliked? Klik hier