Op maandag 19 juni aanstaande heb je de kans om deel te nemen aan de horecatour naar Zwolle. De tour is open voor leden van KHN Purmerend-Beemster, KHN Zaanstreek, KHN Waterland en KHN Edam-Volendam

Stap aan boord van onze touringcar en laat je inspireren! Zwolle is een bruisende Hanzestad waar historie en moderne kunst hand in hand gaan met hippe horecagelegenheden. Samen gaan we deze stad ontdekken.

In het prachtige centrum, met zijn stervormige stadsgracht, kun je eindeloos wandelen, winkelen, genieten van lekker eten en een bezoek brengen aan culturele hotspots. Met zijn creatieve ondernemers, levendige studentenpopulatie en gastvrije bewoners voel je je hier snel thuis. Wil je dit met eigen ogen ervaren? Stap dan aan boord van onze touringcar en ga samen met collega's uit de horecabranche op ontdekkingstocht door Zwolle.

Het volledige programma wordt nog samengesteld en we zullen niet alleen de bekende bezienswaardigheden bezoeken. Juist de verborgen pareltjes waar we van kunnen leren en die ons met een frisse blik naar ons eigen bedrijf laten kijken, staan op het programma. Kortom, we bezoeken inspirerende mensen en locaties! Uiteraard worden we op elke locatie getrakteerd op heerlijke hapjes en/of drankjes.

Voor de opstapplaatsen wordt een schema samengesteld.

Aanmelden

Voor deze unieke ervaring vragen we een eigen bijdrage van € 99 per persoon, exclusief BTW. Je kunt je aanmelden via dit inschrijfformulier.

Mis deze kans niet om samen met ons inspiratie op te doen tijdens deze horecatour naar Zwolle!