KHN Alkmaar is vertegenwoordigd in het Alkmaars Bolwerk.

In de vereniging Alkmaars Bolwerk worden de belangen van winkeliers, (horeca)ondernemers en eigenaren van commercieel vastgoed in de binnenstad van Alkmaar behartigd.

Het beoogde Ondernemersfonds Alkmaar beschikt vanaf 2022 structureel over eigen geld (€ 2.000.000,-) voor gezamenlijke initiatieven die bijdragen aan de economische vitaliteit en het lokale vestigingsklimaat. Zoals het aantrekken van meer bezoekers die meer spenderen in de winkelgebieden of het moderniseren en verduurzamen van bedrijventerreinen.

Laat nu je stem horen en maak Ondernemersfonds Alkmaar mogelijk!

De gemeenteraad beslist uiteindelijk of er wel of geen Ondernemersfonds Alkmaar gaat komen. Daarom wil het Alkmaars Bolwerk de gemeenteraad laten weten dat Alkmaarse ondernemers het voorstel voor het invoeren van het Ondernemersfonds steunen.

‘Sta je ook achter het idee voor het invoeren van het Ondernemersfonds?’

  1. Ga voor informatie naar https://www.ondernemersfondsalkmaar.nl/
  2. Laat ons je mening weten via https://www.ondernemersfondsalkmaar.nl/vragenlijst
  3. Meld je aan voor de digitale ondernemersbijeenkomst op maandagochtend 21 juni om 10.00 uur via https://www.ondernemersfondsalkmaar.nl/aanmelden-bijeenkomst

Vriendelijke groet,

Het bestuur van Alkmaars Bolwerk
en alle andere ondernemersverenigingen van Alkmaar

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens