De toerismesector heeft het lastig. De coronaperiode trekt een zware wissel op de vele ondernemers en belanghebbenden die hun brood verdienen in het toeristisch bedrijf. Zeker voor gemeentes waar het toerisme een grote rol speelt, zoals Edam-Volendam, komt dit hard aan. Daarom is het belangrijk om te horen wat er de komende tijd nodig is.

De fractie VVD Edam-Volendam wil graag met jullie in gesprek over deze vraag. Tijdens deze sessie willen ze vooral luisteren en input vergaren. Hoe kan de politiek helpen? Wat zijn de creatieve ideeën die in de rest van het land worden bedacht? En hoe kunnen we van elkaar leren?

Toerisme-expert en adviseur Wouter de Waal is aanwezig om inspirerende ideeën te delen. Tevens is de VVD-fractie aanwezig om te luisteren, maar ook om (waar nodig) vragen te beantwoorden.

Ben je (toerisme)ondernemer of belanghebbende in de toerismesector? Dan ben je van harte welkom. Je mening wordt zeer gewaardeerd. De sessie is digitaal en wordt gehouden op maandag 3 mei, om 20:00 uur.

Geef je op via info@edamvolendam.vvd.nl en laat je e-mailadres achter. Dan wordt er een dag van tevoren de Zoomlink om mee te doen. Tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens