Velen van jullie hebben de eenmalige bijdrage van de gemeente Weert met betrekking tot de coronacheck al aangevraagd. Het bestuur van KHN Weert ontving echter het bericht van de gemeente Weert dat de aanvragen vanuit de horeca achterblijven ten opzichte van de aanvragen uit de andere sectoren.

Dit is jammer, want het is een royaal gebaar van de gemeente Weert en is heel eenvoudig aan te vragen. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Weert 'Ondersteuningsregeling controle coronatoegangsbewijs'.

Het gaat voor de horeca om een bedrag van € 1000,- per bedrijf en dat lijkt ons toch een zeer welkome bijdrage in deze moeilijke tijd. Heb je de bijdrage dus nog niet aangevraagd, doe het dan snel, want de aanvraagtermijn sluit 15 januari!

Protestdag “Wij gaan open” op zaterdag 15 januari 2022

Wellicht heb je al gezien dat veel niet-essentiële winkels in verschillende binnensteden in Limburg zaterdag aanstaande uit protest hun deuren voor 1 dag willen openen om te laten zien dat ze veilig open kunnen en moeten. Op veel plaatsen sluiten horecazaken zich dan bij deze actie aan. In Weert gaan ook stemmen op om een dergelijke Protestdag te organiseren, maar op dit moment is nog niet bekend of dit daadwerkelijk door gaat en zo ja, onder welke voorwaarden.

Als wij hier meer over horen, zullen we jou via de Horeca Weert app hierover informeren.

Aanmelding Horeca Weert app

Via de Horeca Weert app wordt veel informatie gedeeld over de horeca in Weert. Het voordeel van de app is dat we snel korte berichtjes met jou als horeca kunnen delen. Velen van jullie zitten al in deze app groep en hebben daarom bijvoorbeeld de reminder van de Coronacheck ook daar al voorbij zien komen. Zit je nog niet in deze app groep, maar wil je dat wel graag? Stuur dan even een mailtje naar weert@khn.nl, dan voegen we je toe.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens