Op maandag 28 november kwam het bestuur van KHN Beverwijk bij elkaar om de laatste ontwikkelingen in de horeca van Beverwijk en Wijk aan Zee door te nemen.

Het bestuur werd zeer gastvrij ontvangen in het prachtige Brafoer en sprak daar onder andere over het ondernemersfonds. Het bestuur zal de komende tijd een grove planning voor activiteiten in 2023 maken. Vervolgens zullen de activiteiten per kwartaal meer gedetailleerd uitgewerkt gaan worden.

Daarna stond het beleidsplan voor 2023 op de agenda. De volgende onderwerpen werden als speerpunten voor de komende tijd gekozen:

  • Duurzaamheid.
  • Arbeidsmarkt.
  • Veiligheid/alcoholbeleid.

Het bestuur is vanaf 2023 weer van plan 2 keer per jaar met de burgemeester om de tafel te gaan zitten. En om de leden van KHN Beverwijk meer te betrekken bij de vereniging is ook voorgesteld om voortaan 2 maal per jaar alle leden uit te nodigen voor de bestuursvergadering. Aansluitend aan deze vergadering zal dan een activiteit of borrel georganiseerd worden. De eerste van deze vergadering in nieuwe stijl zal op 21 februari 2023 om 11.00 uur zijn. De locatie wordt later bekend gemaakt maar noteer deze datum alvast in je agenda!

De uiterste inleverdatum voor de aardbeienflyers is 31 januari 2023. De flyers kunnen op dinsdag t/m zondag vanaf 13.00 tot 20.00 uur ingeleverd worden bij Nick Hoogewerf (café ‘t Carillon). Hierover zal ook nog een bericht volgen per mail en in de KHN Beverwijk app-groep.

Tenslotte was er nog nieuws vanuit KHN. In samenwerking met COMCAM bieden zij KHN leden nu een exclusief aanbod met vaste, lage energieprijzen voor 2023 en 2024. De energiemarkt is momenteel gesloten maar voor nieuwe contracten (zowel variabel als vast) vanaf 1 februari kan je hier informatie vinden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens