Een groep vooraanstaande hotels in Amsterdam slaat de handen ineen om de hotelbranche te verzekeren van een inclusieve en regeneratieve toekomst.

De Green Hotel Club Amsterdam is ontstaan vanuit de 'Koplopersgroep Circulaire Hotels’ dat onder regie van de gemeente Amsterdam de afgelopen jaren al een aantal mooie initiatieven heeft ondernomen.

Het is een ambitieuze groep hotels waarbij verduurzaming top of mind is en zij hebben nu het roer van de gemeente overgenomen en de Stichting Green Hotel Club opgericht.

Vaak zijn het hotels die bij de start van het bedrijf of na een verbouwing al gepositioneerd zijn als voorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Ze blijven vanuit een intrinsieke motivatie ontwikkelen en hebben de ambitie om op basis van schaalvergroting efficiënter en versneld hun business verder te verduurzamen.

KHN Amsterdam ondersteunt dit initiatief en hoopt dat nog meer hotels via dit netwerk versneld gaan verduurzamen. De Green Hotel Club biedt hotels een programma dat daarbij helpt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Thijs Koster, Programma Manager Green Hotel Club
06 24114828 / thijs@greenhotelclub.nl / www.greenhotelclub.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens